Агнешки котлети с домати и кренвирши

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
309
288
14/04/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо264
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте котлетите с дървено чукче, натрийте ги със сол и пипер и ги изпържете в сгорещена мазнина.

Прехвърлете ги тава. В същата мазнина изпъжете лука, прибавете попарените и нарязани домати и задушете за 10-тина минути и изсипете сместа върху котлетите.

Добавете нарязаните на колелца кренвирши и нарязания на парченца бекон и запечете в умерена фурна. Поръсете с магданоз и сервирайте с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар