Руло Стефани

EfrosiaEfrosia
Джедай
941
4k
10
15k
Руло Стефани
Снимка: Admin
1 / 19ВИДЕО
31/03/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне35 мин.
Готвене60 мин.
Общо95 мин.
Порции5
"Денят няма да мине без класическото руло стефани. Това е твоята рецепта за вкусното руло и за пред гости, и за пред семейството!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Морковите се почистват и се сваряват цели. След като се сварят се нарязват по дължина на лентички. Същото се прави и с киселите краставички. Лукът се почиства и се нарязва на дребно.

Каймата хубаво се омесва с едно яйце, черния пипер, солта, кимиона, лука и се оставя да престои в хладилник 1-1.5 часа.

Отаналите 3 яйца се сваряват до твърдо, обелват се и се режат на половинки. Каймата се разтила и в нея се подреждат нарязаните яйца, нарязаните моркови и кисели краставички и след това се оформя на руло.

Рулото се поставя в тавичка, намазана с масло и се пече 40 минути в предварително загрята фурна на 250 градуса.

Рулото Стефани се сервира топло с гарнитура от жарени зеленчуци. За да ги приготвите загрейте намазнен грил тиган и сложете нарязаните на колелца домати, картофи (предварително леко сварени) и моркови да се запържат, като ги обръщате от двете страни.

Рейтинг

5 50
4 17
3 13
2 3
1 0
Дай твоята оценка: