Агнешко месо с кускус и кашкавал

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
309
288
12/04/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо238
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете месото в подсолена вода заедно с бялото вино. Нарежете го на малки парченца. Прецедете бульона и в част от него сварете кускуса. В половината масло се задушават парчетата агнешко и кускусът.

В останалата масло запържете доматеното пюре, посолете, разредете с бульон и прибавете ситно нарязан магданоз.

Сместа от месото и кускуса се поръсва с настъргания кашкавал и се сервира с доматения сос.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар