Котлети от пиле със зеленчуци

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
411
299
22/04/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо397
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оформете пилешкото месо на малки котлетчета, които се посоляват, овалват в брашно и се изпържват с сгорещено олио. Нарежете на ситно лука, гъбите и киселите краставичките, а морковите настържете на ситно ренде.

Така приготвените зеленчуци се задушават в разтопеното масло. Прибавете сметаната и лимонов сок.

Изпържете яйцата на очи. Всяка порция пилешки котлети се залива със зеленчуковата смес и върху нея се слага по едно изпържено яйце.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар