Агнешко с кускус и доматен сок

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
14884
01/05/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо265
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете месото в подсолена вода. Извадете го от бульона, обезкостете и нарежете на дребни парчета. Сварете кускуса в 400 мл подсолена вода и 20 г масло.

След това го задушете в половината от останлаото масло заедно с месото. Добавете доматеното пюре и нарязан на ситно магданоз, посолете и добавете сметаната. Агнешкото с кускуса се залива с готовия сос.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар