Гъбена супа с шери

ЕфросияЕфросия
Джедай
468
552
10
1k
22/10/2010
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 448
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте ориза в три води и го сложете да се вари за около 50 минути. Лукът и целината почистете и нарежете на дребно, след което ги сложете да се задушават в масло. Долейте малко вода и оставете под капак, докато омекнат.

Прехвърлете ги при ориза, след което и задушените предварително печурки. Сипете бульона, соевия сос, прибавете кимион, сол и черен пипер.

Оставете супата да се вари 5 минути, след като кипне. Когато я свалите от огъня, добавете и шерито.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар