Пиле Горгонзола

EfrosiaEfrosia
Джедай
9595k1016k
Пиле Горгонзола
11/09/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
"Да, и ние сме противници на пърженото и с грижа за вашето здраве смятаме да изядем това пиле Горгонзола сами"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Осолете пилешкото месо и го сложете да се изпържи в сгорещена мазнина. Извадете пилешкото и го поставете в чиния.

В същия тиган задушете нарязания на полумесеци лук, добавете последователно Горгонзолата, сметаната, доматеното пюре, овкусете с подправките и бъркайте около 4-5 минути, преди да оттеглите от котлона.

Залейте пилето със соса и поднесете.

Рейтинг

5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: