Маринована печена наденица

ЕфросияЕфросияНовак301
11/09/2010
"Гениално, искаме да стиснем ръката на онзи, който се е сетил да маринова наденицата преди да я изпече Опитайте и ще разберете за какво говорим "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо11 460
  • Преглеждания за месеца73
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте добре виното с меда, чилито и горчицата. Наденицата се вари 5 минути след като кипне в голяма тенджера, след което се изважда. Залива се с маринатата и се оставя за половин час да престои.

Маринованата наденица се изпича върху загрята и намазнена скара, като периодично се намазва с маринатата.

Лукът се нарязва на средно тънки филийки, слага се при маринатата да се овкуси и той се изпича на скарата.

Поднесете наденицата с лука и гарнитура по желание.

Рейтинг

5 6
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар