Агнешко месо с булгур

MarianaMariana
Джедай
198
106
108
30/03/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 102
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пилаф

Начин на приготвяне

Подберете месо от бута и го нарежете на дребни парчета. Запържете месото в загрятата мазнина до златисто, след което го доправете със сол и черен пипер.

Добавете ситно нарязания пресен лук, доматите, предварително накиснати, нарязаните на лентички тиквички и гъбите.

Залейте продуктите с 500 мл гореща вода и задушавайте на тих огън до омекване на месото. Сложете булгура и варете още няколко минути. При нужда можете да добавите още вода.

Свалете от котлона, поръсете със ситно нарязан магданоз и поднесете топло.

Опитайте още Агнешко с гъби, Агнешко по провансалски, Агнешко бутче с гъби, Агнешки котлети, Задушено агнешко бутче, Агнешко с киселец, Агнешко тербелия.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар