Шаран в гърне

MarianaMariana
Джедай
7
720
28/11/2015
"Както го правеше баба - в гърне и на бавен огън Да ви е сладко "
Приготвяне25 мин.
Готвене200 мин.
Общо225 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо708
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете шарана и го нарежете на порции. Нарежете зеленчуците на ситно. В гърнете наредете ред риба, ред зеленчуци до изчерпване на продуктите, като между тях слатане от ситно нарязаните подправки.

Залейте ястието с виното и зехтина. Сложете гърнето в студена фурна и печете на 220 градуса 30 минути, след това намалете до 100 градуса и задушавайте 3 часа. Поднесете с гарнитура от задушен ориз.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар