Бекон с яйца на фурна

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714043
07/05/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 026
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запечете бекона на грил, докато хване хрупкава коричка. Нарежете гъбите и лука на тънко и ги задушете в зехтина до омекване. Посолете и смесете с бекона.

Разделете съда в 4 формички за печене и разбийте във всяка по едно яйце. Добавете сметаната и запечете докато яйцето се втвърди. Сервирайте с препечен хляб.

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар