Юфка с шунка и пармезан

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
309
288
22/10/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо376
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете юфката в подсолена вода и я отцедете.

Нарежете шунката на кубчета и запържете леко в маслото.

Прибавете настъргания пармезан и подправките.

Разбъркайте сместа и прибавете към горещата юфка.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар