Телешко в бира

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
573
397
Телешко в бира
26/03/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене140 мин.
Общо165 мин.
Порции3

Необходими Продукти

  • телешко месо - 680 г
  • лук - 1 глава
  • бира - 280 мл тъмна
  • брашно - 30 г
  • вода - 280 мл гореща
  • чесън - 1 скилидка
  • индийско орехче
  • оцет - винен
  • черен пипер
  • захар - 1 ипка
  • черен пипер
  • подправки - по избор
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 160 градуса. Загрейте олиото в дълбок тиган, нарежете месото на парчета и го запържете.

Извадете и прехвърлете в тенджера, добавете лука и щом той започне да омеква прибавете брашното и чесъна.

След 1 минута сипете бирата, горещата вода, поръсете с подправки, черен пипер, сол и захар, индийското орехче и оцета. Кипнете всичко и задушавайте на много тих огън около 2 часа.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: