Брауни с тиква

MarianaMariana
Джедай
7
720
25/03/2015
"Десерт с подчертана индивидуалност - брауни с тиква, за онези малки сладки семейни моменти "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 009
  • Преглеждания за месеца70
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресейте брашното с бакпулвера в дълбок съд. Добавете канелата, солта и какаото и разбъркайте добре. В друг съд разбийте яйцата едно по едно, добавете захарта и олиото. Постепенно добавете брашното и бъркайте, докато получите тежка, гъста смес.

В отделен съд намачкайте тиквата със захарта, канелата, киселото мляко, брашното, ванилията и яйцата. Разбъркваме добре.

Загрейте фурната на 180 градуса с вентилатор. В предварително намазнена и набрашнена тава се изсипва първо кафявата смес и се заравнява, а след това и тиквената смес.

Сладкишът е пече около 35 минути до покафеняване, вади се и се оставя да се охлади. Поднася се студен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар