Грейпфрут с ягоди във вино

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714120
22/10/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо147
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете 4 от грепфрутите, а от 5-тия изстискайте сока. Сипете виното с половината от захарта в малка тенджерка и оставете да се редуцира наполовина.

Добавете нарязаните грейпфрути и поширайте за 1 минута, след това ги извадете с дървена лъжица и ги поръсете със сока от грейпфрута.

Пасирайте ягодите с оставащата захар и получената паста се разпределя в чиния, отгоре се нареждат парчетата грейпфрут и се сервира със соса, но в отделна купичка.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар