Топла салата от два вида зеле и аншоа

26/09/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене5 мин.
  • Общо25 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо259
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето се реже на много тънки ивици. Чесънът се реже на ситно. Рибките аншоа заедно със соса от консервата се смесват в тиган с маслото и зехтина.

Добавя се чесънът и всичко се пържи 2 минути на среден огън и се отстранява от котлона. Добавя се лимоновият сок и с този сос се залива зелето.

Разбърква се добре, поръсва се със сол и се покрива с нещо, за да е топло.

Беконът се пържи, докато стане хрупкав, и се натрошава на дребно. Салатата се разпределя в чинии и се поръсва с натрошен бекон.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар