Огретен с раци

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
237
27
220
21/03/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо263
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите и тиквичките се нарязват на кубчета и се сваряват в солена вода. Добавят се размразените и почистени раци и всичко се оставя да се отцеди.

Лукът се нарязва на ситно и се запържва в загрятото олио. Добавят се картофите, тиквичките и раците и се оставят да се задушат 20 минути на слаб огън.

Поръсват се със сол, черен пипер и настърган кашкавал. Ястието се разбърква и се залива с разбитите яйца. Огретенът се изпържва до готовност от двете страни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар