Руло с три вида месо

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k7702k
Руло с три вида месо1 / 2
27/07/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
115 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте филетата, наредете ги 3 слоя, като започнете със свинското, по средата е агнешкото и завършите с пилешкото. Между всеки слой се разпределят листа салвия. Завържете ги с конец.

Загрейте зехтин в тиган и запържете филетата за 15 минути, като от време на време ги обръщате. Махнете от тигана и ги оставете да се охладят.

Бланширайте спанака във вряща вода за 2 минути. Бутертестото се разстила, нарежда се спанакът, изварата и се овкусява със сол, пипер, бахар и чесън. Махнете конеца от филетата и ги сложете върху спанак.

Навийте на руло, намажете го с разбитото яйце и го запечете в загрята на 200 градуса фурна за 30 минути. След това температурата се намалява на 180 градуса и се допича още 20 минути.

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: