Руло с три вида месо

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
446
375
27/07/2015
Приготвяне35 мин.
Готвене80 мин.
Общо115 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 177
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте филетата, наредете ги 3 слоя, като започнете със свинското, по средата е агнешкото и завършите с пилешкото. Между всеки слой се разпределят листа салвия. Завържете ги с конец.

Загрейте зехтин в тиган и запържете филетата за 15 минути, като от време на време ги обръщате. Махнете от тигана и ги оставете да се охладят.

Бланширайте спанака във вряща вода за 2 минути. Бутертестото се разстила, нарежда се спанакът, изварата и се овкусява със сол, пипер, бахар и чесън. Махнете конеца от филетата и ги сложете върху спанак.

Навийте на руло, намажете го с разбитото яйце и го запечете в загрята на 200 градуса фурна за 30 минути. След това температурата се намалява на 180 градуса и се допича още 20 минути.

Алуминиев тиган с незалепващо покритие 3мм - 28 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с незалепващо покритие 3мм - 28 см
55.00 лв.
42.35 лв.
Виж ››

Перфектният алуминиев тиган за вашата кухнята - опитайте и ще разберете защо!

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар