Руло от телешки дроб

03/09/2016
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
"Гурме изкушение за всички, които не се притесняват да експериментират в кухнята!"
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо45 мин.
  • Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо560
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се нарязва на малки парчета и се сварява за 20 минути.

Лукът и морковът се обелват и се нарязват на ситно. Запържват се за 7 минути на среден огън в олиото.

Дробът се пасира заедно с лука и моркова, добавя се сол и черен пипер и сместа се разпределя върху хартия за печене във вид на правоъгълник с дебелина около сантиметър.

Чесънът се реже на ситно и се смесва с омекналото масло и топеното сирене. С тази смес се намазва правоъгълникът.

Навива се на руло, завива се с хартия и се оставя в хладилника за 2 часа. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Анонимен
Анонимен
04.12.2018 16:43
Не разбрах пече ли се рулото?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв