Наденички с бяло вино

ЕфросияЕфросияНовак301
04/09/2010
"Кой да знае, че наденичките на фурна могат да станат толкова вкусни само с малко бяло вино "
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 894
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте картофите и ги сварете в подсолена вода. В тава намазана с масло наредете нарязаните картофите, поръсете ги с подправките, залейте с маслото и ги изпечете за 15 минути на силна фурна.

Наденичките се изпичат на грил тиган леко. Нарязаният на колелца лук се задушава с малко мазнина да омекне.

В йенска тава изсипете лука, отгоре наденичките, заедно с мазнината, която са пуснали и залейте с виното.

Сложете да се пече за около 20 минути, като надениците се обръщат от двете страни. След това добавете картофите при наденичките и печете още 5 минути.

Рейтинг

5 4
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
miro
miro
10.01.2019 13:17
вкусно става но простотия е тази рецепта, задушаваш , печеш наполовина, пържиш наполовина и накрая всичко във фурната
аз всичко сложих във фурната и стана невероятно без тази цялата галимация и губене на време
0
0