Задушен телешки дроб

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k586617
Задушен телешки дроб
23/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете половината естрагон и го сложете в тиган заедно с оцета, лука и пипера.

Загрейте и оставете оцета почти да се изпари, след което добавете сметаната и млякото.

Щом се редуцира сместа я прецедете и махнете от огъня. Сварете на пара дроба, под който сте наредили останалия естрагон.

След 10-15 минути го махнете от огъня, овкусете със сол и пипер и го сложете в загрята чиния.

Загрейте соса отново и разтопете в него маслото. Поръсете дроба със соса и сервирайте.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: