Руски пирог с извара и боровинки

Марина НордМарина НордНовак1219
07/09/2016
"Опитайте този невероятен пирог и ще видим дали някога пак ще се сетите за американски пай "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо505
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се тесто, като омекналото масло се смесва със захарта и яйцата. Брашното се смесва с какаото и се добавя към маслената смес.

Добавя се гасената с оцет сода и се разбърква. Кафето се смесва с горещата вода и се добавя в тестото.

Изварата се смесва с ванилията, захарта и яйцата. В ринг за торта се слага тестото, като съвсем малко се оставя настрани.

Върху тестото се слага сместа с изварата, отгоре се разпределят боровинките. Останалото тесто се излива на ленти върху плодовете. Пече се 50 минути на 180 градуса.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар