Руски пирог с извара и боровинки

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
285
27
241
07/09/2016
"Опитайте този невероятен пирог и ще видим дали някога пак ще се сетите за американски пай "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо572
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се тесто, като омекналото масло се смесва със захарта и яйцата. Брашното се смесва с какаото и се добавя към маслената смес.

Добавя се гасената с оцет сода и се разбърква. Кафето се смесва с горещата вода и се добавя в тестото.

Изварата се смесва с ванилията, захарта и яйцата. В ринг за торта се слага тестото, като съвсем малко се оставя настрани.

Върху тестото се слага сместа с изварата, отгоре се разпределят боровинките. Останалото тесто се излива на ленти върху плодовете. Пече се 50 минути на 180 градуса.

Дървената точилка от едно време - 68 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дървената точилка от едно време - 68 см
3.50 лв.
2.69 лв.
Виж ››

Удобна за работа класическа дървена точилка, с чиято помощ ще точите вкусни баници и ще приготвяте сочни пици с тънка коричка

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар