Хляб с лук и маслини

11/09/2010
Ефросия
отЕфросияДжедай301
"Добавяте към стандартното тесто за хляб двете тайни съставки и ... ще свърши до трошичка пред очите ви "
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо65 мин.
  • Порции1 бр.
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 187
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментари4 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От съставките се започва да се меси стандартно тесто като за хляб.

Накрая се прибавят нарязаните лук и маслини, които преди да се пуснат в тестото се овалват в брашно. Поръсва се леко и с босилек.

Хлябът се оставя да престои за кратко и се пече в намазнена форма. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 3
4 6
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Ваня Георгиева
Много вкусно изглежда ще опитам тази рецепта но ще намаля малко лука и маслините ще са от безсолните черни, дано да се получи.
0
0
maria
maria
24.08.2015 22:53
Вкусен стана хлябът! Но вместо прясно, сложих кисело мляко, вместо масло - малко олио. Пое повече брашно и сложих малко грис накрая, за да не лепне тестото. Оставих го покрито с кърпа за половин час, за да почине и стана прекрасен хляб!
0
0
Нова
Нова
06.09.2013 11:34
Много сте изчерпателни в обяснението...няма що.Какво значи "тесто като за хляб", имате ли идея колко вида хляб има....?
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв