Чаудър с риба тон

23/02/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър16713957
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо668
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте олиото в тенджера, сипете лука и целината и ги задушете за 5 минути. Сипете брашното и задушете за още 1 минута. Сипете млякото, рибата и царевицата.

Поръсете с мащерката, разбъркайте и оставете сместа да кипне. Сложете капак и варете 5 минути.

Махнете от огъня и овкусете със сол и черен пипер. Поръсете чаудъра с кайенски пипер и магданоза. Сервирайте веднага. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар