Агнешки бъбреци с дижонска горчица

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714043
18/02/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 211
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете бъбреците и ги нарежете наполовина. Загрейте безсолното масло в дълбок тиган и задушете бъбреците, докато придобият приятен златист цвят.

Махнете ги от олиото и ги оставете настрана. Сипете нарязания лук в тигана и задушете.

Прибавете виното и оставете сместа да кипне. Варете докато се редуцира. Махнете тигана от котлона. Сипете в сместа с виното маслото и горчицата.

Разбъркайте добре и върнете на огъня. Загрейте и прибавете бъбреците и магданоза. След 1-2 минути ястието е готово и може да сервирате.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар