Френски дип с аншоа

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
410
299
13/02/2015
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции15 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо751
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • аншоа - 15 бр. осолени филета
  • чесън - 2 скилидки
  • зехтин - 120 мл
  • лимонов сок - няколко капки
  • черен пипер
  • хляб - 15 бр. малки препечени филийки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте филетата аншоа, за да отстраните излишната сол, след което ги подсушете на кухненска хартия.

Пасирайте чесъна и го смесете с аншоата, добавете олиото и разбийте всичко много добре докато се получи гладка паста. Овкусете с лимонов сок и черен пипер на зърна.

Намажете препечените филийки с пастата от аншоа и сервирайте.

Бамбукова дъска с борд 28 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска с борд 28 см
11.99 лв.
Виж ››

Висококачествена бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна и практичка, дъската за рязане не абсорбира миризмите от продуктите, обработвани върху нея. Поддържа се лесно. и може да се използва за поднасяне на ордьоври или разядки. Изработена от 100% бамбук.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар