ezine.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Сьомга по ориенталски

Сьомга по ориенталски

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k6331k
Сьомга по ориенталски
13/02/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете филетата сьомга на дъска и я поръсете с черен пипер. Загрейте грил тиган, добавете малко олио и наредете сьомгата.

Натиснете я леко с дървена шпатула, за да се изпече по-добре. Печете по 2-3 минути от всяка страна, махнете от огъня и дръжте сьомгата на топло място.

Смесете бок чой, нарязаните зелен лук, джинджифил и люта чушка, сипете ги в уок и гответе за 2-3 минути, колкото бак чой леко да се задуши. Добавете соевия сос, гответе още минута и сервирайте с филетата сьомга.

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: