ezine.bg»Рецепти»Сосове»Сос за Месо»Гъбен сос с чесън

Гъбен сос с чесън

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
579
463
Гъбен сос с чесън
11/02/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете необелените скилидки чесън в малка тавичка, поръсете ги с малко олио и ги запечете в загрята на 180 градуса фурна за 15 минути. След това обелете скилидките.

Задушете леко гъбите, докато придобият приятен златист цвят. Добавете чесъна и разбъркайте добре.

Прибавете изварата, лимоновия сок, сол и черен пипер на вкус. Поръсете с магданоз.

Сервирайте соса с паста по избор.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: