Кускус с шамфъстък по марокански

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
225
27
220
07/02/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо465
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кората на лимона се настъргва. Бадемите и шамфъстъкът се смесват и се смилат.

Бульонът се излива в тенджера и се оставя да заври на слаб огън. Добавя се кускусът и се вари до омекване. Стафидите се запържват за 2 минути в маслото. Добавят се към кускуса.

Добавя се настърганата лимонова кора и смлените ядки. Поръсва се със сол, разбърква се добре и се сервира горещо.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар