Бяла риба по ирански

15/02/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 629
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства и се запича на скара. Слага се в тава, покрита с алуминиево фолио и се залива със сос, приготвен от лимоновия сок, накълцаните зелени листа на подправките, шафрана, зехтина, солта и черния пипер.

Покрива се с фолиото и се запича в умерена фурна за 10 минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар