Бяла риба по ирански

15/02/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо45 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 540
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства и се запича на скара. Слага се в тава, покрита с алуминиево фолио и се залива със сос, приготвен от лимоновия сок, накълцаните зелени листа на подправките, шафрана, зехтина, солта и черния пипер.

Покрива се с фолиото и се запича в умерена фурна за 10 минути.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар