Задушени зеленчуци с вино по украински

01/02/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене35 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо449
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Целината, морковът и празът се нарязват на ситно.

Заливат се с бульона, виното, поръсват се със сол и черен пипер и се задушават на бавен огън до омекване.

Магданозът се нарязва на ситно и с него се поръсва готовото ястие. Сервира се горещо.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар