Яйца с бекон и меден сос

31/01/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо442
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • бекон - 6 резена
  • яйца - 6 бр.
  • олио - 1 с.л.
  • за соса:
  • оцет - ¼ ч.ч.
  • горчица - ½ ч.ч.
  • мед - 1/3 ч.ч.
  • кетчуп - 1 с.л.
  • захар - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Горчицата се смесва с меда, оцета, кетчупа и захарта.

Разбърква се и се оставя в хладилника за 2 часа.

Яйцата се сваряват и се обелват. Всяко яйце се завива в резен бекон.

Запържват се в загрята мазнина и се сервират, като се поливат със соса.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар