Яйца с бекон и меден сос

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
262
27
221
31/01/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо551
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • бекон - 6 резена
  • яйца - 6 бр.
  • олио - 1 с.л.
  • за соса:
  • оцет - ¼ ч.ч.
  • горчица - ½ ч.ч.
  • мед - 1/3 ч.ч.
  • кетчуп - 1 с.л.
  • захар - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Горчицата се смесва с меда, оцета, кетчупа и захарта.

Разбърква се и се оставя в хладилника за 2 часа.

Яйцата се сваряват и се обелват. Всяко яйце се завива в резен бекон.

Запържват се в загрята мазнина и се сервират, като се поливат със соса.

Бамбукова дъска за сервиране - кръг с дръжка и слюда
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска за сервиране - кръг с дръжка и слюда
19.50 лв.
Виж ››

Вкусни ястия заслужава отлична презентация. Може да приготвите лесно и двете с кръглата бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна, практична, качествена. Бамбуковата дъска има слюда в единия край. Тя е лека и не абсорбира миризмите от различни продукти, което я прави перфектната дъска за презентация и рязане.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар