Крем супа с гулия и пащърнак

Ники
Ники
Новак
28/01/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 189
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гулията, като може да не я белите, ако е прясна. Нарежете я на едри парчета. Обелете пащърнака, нарежете го на кръгчета и сложете да се варят в подсолена вода, докато омекнат.

Отделно запържете ситно скълцания праз в мазнина и го добавете към омекналите зеленчуци. Варете още малко. Ако водата е прекалено много, отлейте една част. Добавете сол и пипер на вкус и пасирайте всичко до гладкост.

Гарнирайте супата със сметана, а по желание може да я разбиете в самата супа.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар