Агнешко бутче с гъби

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
329
248
50
803
22/01/2015
"Крехко месце, подходяща гарнитура и ароматни подправки - това е формулата на перфектната чиния. Ако не ни вярвате, опитайте това агнешко бутче с гъби "
Приготвяне45 мин.
Готвене120 мин.
Общо165 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 745
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцайте ситно гъбите и ги сложете да се запържат, като добавите и нарязан магданоз. С получената смес добре натрийте предварително почистеното агнешко бутче.

Нарежете зеленчуците и ги запържете в подходящ съд заедно с бутчето, за да се запечата. Добавете подправките и долейте малко вода. Оставете да се задушава.

След като маслото омекне, долейте виното. След омекване на месото, долейте виното.

Прецедете соса от ястието, сложете месото в подходяща чиния и залейте със соса отгоре. За по приятен вкус добавете и лимон.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар