Зелен фасул по френски

22/01/2015
тонито
оттонитоНовак
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо65 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 441
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете почистения и нарязан при нужда фасул в подсолена вода.

Запържете в сгорещеното масло в нарязания ситно лук, брашното и магданоза.

Разредете с вода и овкусете с подправките, след което добавете фасула, който е сварен до омекване. Оставете да се готви за 20 минути.

Може да застроите ястието с разбити жълтъци и прясно мляко. Накрая подправете с лимонов сок.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар