Солена торта с праз

ЕфросияЕфросияНовак301
11/10/2010
"Торта с праз? Не бързайте да се смеете, опитайте и ще останете приятно изненадани "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо12 245
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Покрийте намазнена и набрашнена тава с лист от корите. Празът се почиства, нарязва на ситно и се смесва с топлото масло. Овкусете го със сол и черен пипер.

Разбийте яйцата заедно със сметаната и натрошеното сирене. Солената торта се нарежда като редувате кори и двете смеси.

Пече се в предварително загрята на 220 градуса фурна за 25 минути

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
лидия
лидия
29.10.2014 17:20
страхотарецепта
0
0
нин
нин
30.01.2014 20:42
Торта ли? Та това си е чиста баница ...хаха
1
0