Зеле с кренвирши

Fat BertaFat Berta
Джедай
329
317
50
815
23/12/2015
"И поотделно са вкусни, но заедно са просто трепач "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 219
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете зелето и го нарежете на едро, посолете и го залейте с малко бульон или вряла вода. Задушавайте на тих огън докато зелето омекне.

Запържете ситно нарязания лук с маста. Добавете брашното и запържете леко. Поръсете запръжката с червения пипер и ким и ги изсипете върху зелето. Ако е необходимо, долейте още малко вода.

Оставете зелето да ври още 10-15 минути, докато остане на мазнина. След това го изсипете в голяма чиния. Върху него се нареждат леко запържените кренвирши.

Барбекю сет от 4 прибора в калъф
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Барбекю сет от 4 прибора в калъф
22.99 лв.
Виж ››

Страхотен барбекю сет от 4 части, който всеки уважаващ себе си повелител на скарата трябва да има. Всички пособия за приготвянето на месо и зеленчуци са събрани на едно място в комплекта за барбекю, който търпеливо очаква своя нов притежател.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар