Бадемови пасти

maria simova
maria simova
Новак
16/01/2015
"Не знаем дали си струва да ги слагате в хладилник, защото ароматът на бадемовите пастички ще привлече вниманието на всички вкъщи, още докато са във фурната "
Приготвяне40 мин.
Готвене20 мин.
Общо60 мин.
Порции15 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо859
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мекото масло се разбива със захарта до пухкава смес и се добавят постепенно яйцата и пресятото със содата брашно.

Добре разбъркайте сместа и разпределете в намаслени формички.

За крема се разбиват яйцата със захарта и се добавят смлените бадеми.

Така приготвения крем се разпределя върху сладките и се пекат за 20 минути в слаба фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар