Лесна салата с кренвирши и картофи

14/01/2015
"Треперете кренвирши, защото скоро ще свършите в чинията на салата "
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо929
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кренвиршите се режат на две по дължина и след това се разрязват на половинки.

Слагат се в намазана с малко зехтин тавичка, напръскват се със зехтин, намазват се с мед и се пекат 10 минути на 200 градуса.

Картофите се сваряват, обелват се и се режат на тънки резени.

Зелената салата се реже на тънки ленти. Останалият зехтин е смесва с оцета и горчицата. Лукът се реже на шайби.

В купа се слага нарязаната салата, добавят се картофите и горещите кренвирши, полива се с дресинга с горчица.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар