Руска крем-супа от телешки дроб

06/01/2015
Марина
отМаринаНовак
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо90 мин.
  • Порции5
  • Преглеждания общо328
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се почиства от ципите и се нарязва на ситно. Запържва се заедно с нарязаните на ситно моркови и лук.

Добавя се малко вода и всичко се задушава до омекване на бавен огън. Пасира се.

Брашното се запържва в маслото до златисто, леко се охлажда и се разрежда с млякото.

Смесва се с пасирания дроб, добавя се водата и солта и всичко се вари 7 минути. Сервира се с крутони.

подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни рецепти

Топ Рецепти