Крюшон с дюли

Марина НордМарина НордНовак1219
23/01/2015
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции20
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо741
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дюлите се обелват, разрязват се на четвъртинки и се отстраняват семената.

Всяка четвъртинка се реже на тънки резени. Сокът от лимоните се изцежда и с него се заливат дюлите.

Добавя се чаят и захарта. Похлупва се с капак и се оставя за 6 часа. Налива се в голяма стъклена купа, добавя се шампанско и се сервира.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар