Леден цитрусов пунш с шампанско

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
273
27
221
11/08/2016
"Най-актуалната напитка за лятото - леден цитрусов пунш с шампански "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо310
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сокът от плодовете се изцежда, излива се в голяма купа и се оставя във фризера, като на всеки 20 минути се разбърква.

Когато сместа се превърне в ледена каша, добавете шампанското и оставете във фризера още 30 минути.

Сервира се направо от купата, като всеки си слага в широки чаши с лъжица.

Бар шейкър
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бар шейкър
9.78 лв.
Виж ››

Станете истински магьосник в приготвянето на шейкове и коктейли с нашия бар шейкър. Необходими са ви точните съставки, доза въображение и бар шейкъра, за да изумите всички с прекрасни напитки, които ще им предложите.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар

Топ Рецепти