Снежно фондю

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
228
27
220
09/01/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо381
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Виното се смесва със захарта, кипва се и се добавя канелата. Крушите се нарязват на резенчета и се добавят в сиропа. Варят се, докато не станат почти прозрачни. Вадят се от сиропа и се охлаждат.

В съд за фондю се наливат две трети от сметаната, начупеният на парченца шоколад, ликьорът и ромът. Всичко се разбърква, докато се нагрява на бавен огън, докато не се разтопи шоколадът.

Кашуто се натрошава и се добавя в сметановата смес. Останалата сметана се смесва с пудрата захар. В сместа се потапят парченца круши, резени банани и бисквити.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар