Телешко с кисело мляко

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
329
248
50
803
19/12/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 295
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на порции и го сварете в подсолена вода. Прецедете бульона.

В друга тенджера сипете киселото мляко, яйцата, маслото, черния пипер.

Разбийте сместа, сложете я на огъня, прибавете прецедения бульон, за да се получи умерено гъст сос.

След като той е готов, прибавете месото и залейте с маслото, препържено с червения пипер.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар