Телешко с кисело мляко

19/12/2014
Вики Методиева
отВики МетодиеваНовак
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо90 мин.
  • Порции5-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 946
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на порции и го сварете в подсолена вода. Прецедете бульона.

В друга тенджера сипете киселото мляко, яйцата, маслото, черния пипер.

Разбийте сместа, сложете я на огъня, прибавете прецедения бульон, за да се получи умерено гъст сос.

След като той е готов, прибавете месото и залейте с маслото, препържено с червения пипер.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар