Гъби с ориз

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
329
248
50
803
18/12/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 232
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете до златисто скълцания лук в мазнината. Добавете ориза и запържете, докато стане стъклен.

Размесете с предварително нарязаните гъби и залейте ястието с 3 ч.ч. гореща вода.

Оставете да се вари до набъбване на ориза на тих огън и овкусете с подправки. По желание към ястието се добавят 1-2 нарязани ситно домата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар