Паниран бирен кашкавал с доматен сос

24/10/2010
Ефросия
отЕфросияДжедай301
"Не какъв да е кашкавал пане, а бирен и в доматен сос, затова не подминавайте, а опитайте и оценявайте "
  • Приготвяне50 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 871
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете кашкавала на средно дебели парчета, за предпочитане във формата на триъгълник - не трябва да са нито много тънки, нито много дебели. Предварително трябва да го сложите за около 30 минути във фризер да стегне и да не се разтече в тигана.

Разбийте жълтъци, бирата и брашното за панировката, като към нея прибавите и разбитите на сняг белтъци с черен пипер и сол. Загрейте тиган с мазнина. Всяко парче се потапя първо за малко в съд с ледена вода и след това в панировката. Кашкавалът се обръща и от двете страни да се запържи.

Сервирайте панирания кашкавал върху доматен сос, приготвен на котлон от смлените домати, олиото и подправките. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар