Картофен огретен

Мила
Мила
Новак
14/12/2014
"Класическа рецепта за картофен огретен, която винаги е актуална и модерна "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо33 373
  • Преглеждания за месеца222
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се белят, измиват се и се нарязват на тънки филии. Поръсват се с подправки и се объркват с половината от настъргания кашкавал и счукания чесън.

Сипете картофите в намазнена тава и залейте с разбитите яйце, мляко. Отгоре поръсете останалия кашкавал, след което се подреждат парченца масло.

Загрейте фурната на 200 градуса и изпечете огретена за около 40-45 минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар