Пъстърва с портокали

12/12/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 019
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Морковите и тиквичките се нарязват на тънки кръгчета и се разпределят върху четири парчета фолио, намазани с олио.

Върху всяко парче фолио се слага филе от пъстърва, полива се с вино, поръсва се със сол и черен пипер. Поръсват се с джинджифил.

Лимонът и портокалът се нарязват на кръгчета, без да се обелват. Тези резенчета се разпределят върху четирите филета. Фолиото се завива като пакетчета и се пече 25 минути на 190 градуса.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар