Кавърма по радомирски

EfrosiaEfrosia
Джедай
941
4k
10
15k
Кавърма по радомирски
22/08/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Готвене50 мин.
Общо50 мин.
Порции4-5
"Какво ли придава този невероятен вкус на кавърмата по радомирски - подправките или любовта, с която е приготвена?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на малки парчета. Сложете го да се задушава с малко олио до готовност, след което отцедете от мазнината. В същата мазнина се задушава нарязания на кръгчета праз и морков на пръчици.

Прибавете и нарязаните на ивички печени чушки. Овкусете с червен и черен смлян пипер, чубрица и джоджен. Прибавете към зеленчуците месото, долейте и виното и около 100 мл вода.

Сместа се разпределя в гювечета и отгоре се чуква по едно яйце. Сложете глинените съдове в студена фурна и печете на 190 градуса до запичане на яйцето.

Рейтинг

5 7
4 5
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: